2 films in 1 dvd a shot at glory en the girl of your dreams (dvd nieuw)

Vorige Artikel 14 van 1692 Volgende
€ 7,95

2 films op 1 dvd: A shot at glory & the girl of your dream

Over de A shot at glory: 
Gordon McLeod (Robert Duvall) is coach van het tweede Schotse football team. Hij wordt onder druk gezet door de eigenaar (Michael Keaton) van het team en hierdoor is hij gedwongen een topspeler (Ally McCoist) aan te trekken die het team de roem moet brengen die het verdient en vooral ervoor te zorgen dat het team de plaats blijft behouden die het al 100 jaar heeft. McLeod moet echter eerst in het eigen kamp overwinnen en trotseert de onenigheid tussen zichzelf en zijn dochter en zijn voormalige collega die hem bedriegen.

Acteurs: Michael Keaton Elaine M. Ellis Libby Langdon Robert Duvall Kirsty Mitchell Owen Coyle Ally McCoist Cole Hauser Brian Cox Morag Hood
Regisseur: Michael Corrente
Kijkwijzer: 12 jaar
Speelduur: 115 minuten
Release date: 2000

Over the girl of your dreams:
Het is 1938 als de Spaanse burgeroorlog in volle hevigheid woedt.
De bloedige strijd tussen de kampen uit Barcelona en Madrid, heeft zelfs een dramatische uitwerking op de filmindustrie.
Generaal Franco is dik bevriend met Hitler: Zij smeden samen een link plan om de Spaanse filmmakers genadeloos tegen elkaar uit te spelen. Pure propaganda moet het worden, maar de opnames van een romantische musical in Berlijn, verlopen anders dan verwacht. De trouwe Franco aanhangers merken bij aankomst in de hoofdstad van Hitlers bolwerk, dat ze van de regen in de drup zijn beland. De vuile oorlog van de Nazi's is nog erger dan die op het thuisfront. Als de gevreesde minister Joseph Goebbels zich persoonlijk met de productie kom bemoeien, merken de Spanjaarden dat ze partij hebben gekozen voor de verkeerde kant. Ze ontdekken dat de waarde van hun eigen leven veel belangrijker is dan dat van een film.

Acteurs: Penelope Cruz, Antonio Resines, Jorge Sanz
Regisseur: Fernando Trueba
Kijkwijzer: 12 jaar en ouder
Speelduur: 121 minuten
Release date: 1998

Specificatie Omschrijving
Genre Drama, comedy, thriller, actie
Ondertiteling Nederlands
Leeftijd 12+
© 2019 - 2023 Tweedehandsfilms | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel