2 films in 1 - Backsliding en A Dangerous Man (dvd nieuw)

Artikelnummer: 8715865214944
Vorige Artikel 13 van 1692 Volgende
€ 9,95

Over de film:
Backsliding:

Als Jack Tyson na een jarenlange straf vrijkomt uit de gevangenis, begint voor hem letterlijk een nieuw leven. Hij en zijn vrouw krijgen de unieke kans om in het midden van Australië een benzinepomp te gaan bemannen. Het is een eenzaam bestaan, maar het houdt hen ver van een wereld vol geweld, corruptie en criminele verleidingen. Op een zekere dag stuurt de oliemaatschappij een nieuwe monteur naar het station om Jack te assisteren. Al snel blijkt dat de nieuwkomer absoluut niet over de kwalificaties beschikt die nodig zijn voor het werk. Sterker nog, de man blijkt geheel andere bedoelingen te hebben.


A Dangerous Man

Het op waarheid gebaseerde meesterwerk Lawrence of Arabia, geregiseerd door David Lean, is nu verkrijgbaar op DVD met gigantisch veel extra's!

Tijdens WO I krijgt de Britse Luitenant T.E. Lawrence de opdracht de Arabieren te steunen in hun gevecht tegen de Duitsgezinde Turken. De Brit slaagt erin de genegenheid te winnen van de Arabieren en in het bijzonder van prins Feisal. Er ontstaat een bijzondere vriendschap tussen deze twee eigenzinnige leiders.

 

Specificatie Omschrijving
Genre Actie
Speelduur: 195 minuten
Taal: Engels
Ondertiteling Nederlands
Release Date: 2005
Kijkwijzer 16 jaar en ouder
© 2019 - 2023 Tweedehandsfilms | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel