2 films op 1 dvd Rogue Trader/Whistle Blower(dvd nieuw)

Artikelnummer: 8713053240201
Artikel 21 van 1479
€ 7,95

Over Rogue Trader:

In 1995 werd de financiële wereld opgeschrikt door èèn van e grootste bankfiasco's uit de geschiedenis. Dit is een verhaal van Nich Leeson, de man die zijn eentje zoveel schulden opstapelde dat de Barings Bank, de oudste handelsbank ter wereld, bankroet ging. Nick is een gewone volksjongen die door hard werk en doorzettingsvermogen in het Indonesisch kantoor van de bank belandt. In de sterk groeiende maar soms ondoorgrondelijke Aziatische economie leidt hij grote verliezen maar weet die handig te verbergen achter schijnbaar fantastsche deal. Alleen Nick beseft dat zijn bank in de nesten zit, maar hij hoopt zich uit de nood te redden.

Acteurs: Betsy Brantley Ewan McGregor Caroline Langrishe Yves Beneyton Anna Friel 
Regisseur: James Dearden
Kijkwijzer: Let op met kinderen tot 12 jaar
Speelduur: 101 minuten
Release date: 1999

Over the whistle blower:

De jonge Brit Robert Jones (Nigel Havers) luistert communistische Russische telefoongesprekken af voor de Britse regering. Als hij onder verdachte omstandigheden sterft, wordt Robert’s vader Frank (Michael Caine) verteld dat het om een ongeluk gaat. Frank vertrouwt deze verklaring niet en gaat op onderzoek uit om de werkelijke doodsoorzaak van zijn zoon te achterhalen. In deze zoektocht komt Frank terecht in een web vol intriges, wanneer hij ontdekt dat zijn zoon betrokken was bij een samenzwering in de hoogste kringen van de Britse regering.

Acteurs: Michael Caine James Fox Nigel Havers
Regisseur: Simon Langton
Kijkwijzer: 12 jaar en ouder
Speelduur: 100 minuten
Release date: 1987

 

 

Specificatie Omschrijving
Genre Thrillers
Taal: Engels
Ondertiteling Nederlands
Kijkwijzer Geen geweld Geen seks Geen angst Geen grof taalgebruik Geen drugs en/of alcoholmisbruik Geen discriminatie 16 jaar en ouder
© 2019 - 2024 Tweedehandsfilms | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel