Verliefd op Ibiza (dvd nieuw)

Artikelnummer: 8716777944394
Artikel 1414 van 1479
€ 4,95

Verliefd op Ibiza

Op het eiland waar veertigers dertig willen zijn, de dertigers twintig willen zijn en de twintigers de weg kwijt zijn, raakt een ensemble van personages verliefd op elkaar, en op Ibiza.

Een feel-good film voor alle leeftijden vol humor, avonturen en menselijke inzichten. Met hoofdrollen voor Jan Kooijman, Kim Feenstra, Sanne Vogel, Simone Kleinsma, Rick Engelkes, Gigi Ravelli, Jim Bakkum, Marly van der Velden, Lone van Roosendaal, Marius en Jasper Gottlieb en DJ Armin van Buuren.

Ibiza! Het ultieme partyeiland. De witste stranden, grootste clubs, beroemdste DJ's en mooiste mensen. Wat is nou een betere plek om een glamourverjaardag te organiseren dan daar?

Dertien mensen, vier verhalen en één eiland. Iedereen komt met een eigen plan naar Ibiza. Maar wat blijkt: in essentie staat iedereen voor dezelfde uitdaging. Op lichtvoetige en komische wijze ondervinden vier koppels het universele verlangen iets te zijn wat niet -of niet langer- haalbaar is, en zullen ze moeten uitzoeken wat daar voor in de plaats komt.

Kijkwijzer
Angst  Drugs en/of alcoholmisbruik | Grof taalgebruik | Seks
Adviesleeftijd Vanaf 12 jaar
Acteurs 
Simone Kleinsma Jan Kooijman Gigi Ravelli Kim Feenstra Jim Bakkum Sanne Vogel
Regisseur(s) Johan Nijenhuis
Speelduur 111:00 minuten

Specificatie Omschrijving
Genre Romantiek
Ondertiteling Nederlands
Leeftijd 12+
© 2019 - 2024 Tweedehandsfilms | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel