Boy meets girl stories (dvd nieuw)

Artikelnummer: 9789085140740
Vorige Artikel 207 van 1243 Volgende
€ 4,95
Specificatie Omschrijving
Ondertiteling Nederlands
Leeftijd Alle leeftijden
Genre Romantiek

Boy meets girl stories (dvd)

Over de dvd
De BOY MEETS GIRL STORIES zijn 34 poëtische, filmische verbeeldingen van de gedachten en gevoelens die je hebt als je verliefd bent. De herkenbare filmpjes geven niet zozeer een uitleg, verklaring of definitie. Het zijn eerder gedichtjes die de onbenoembare gevoelens van verliefdheid op een karakteriserende en rake wijze verbeelden.

De DVD is meer dan de 34 korte filmpjes over verliefdheid. Het is een interactieve DVD. De 34 filmpjes worden door een zoektocht naar de 'ware liefde' aan elkaar verbonden: Het lot laat een mens zijn ware liefde zeven keer treffen. Het is dus niet uniek dat je elkaar ontmoet in dezelfde ruimte, op dezelfde tijd. Het gaat erom dat je elkaar ontwaard.

Je krijgt zeven kansen. Als kijker kom je, onder begeleiding van Milou, terecht in zeven situaties waarin je je ware liefde had kunnen ontmoeten. De zoektocht gaat om het zonderlinge gevoel dat je allebei op hetzelfde tijdstip op dezelfde plaats was, maar elkaar net bent misgelopen. Per ontmoeting kom je 5 á 6 Boy Meets Girl Stories tegen die je kunt bekijken. Heb je alle ontmoetingen gehad dan gaat de deur open naar de 'ware liefde'. Ga je gelijk naar de laatste ontmoeting, blijft het deurtje dicht en wordt je subtiel en met raad terug geloodst naar het hoofdmenu.

Het 'Happy End' vindt dus alleen plaats als je alle zeven ontmoetingen hebt beleefd. De volgorde is niet van belang, zo kan ieder zijn eigen route door de DVD, naar 'de ware liefde' bepalen. Je kunt natuurlijk ook gewoon voor 'play movie' kiezen waardoor je alles in één run meemaakt. De zoektocht is echter spannender'

Acteurs: Birgit Schuurman Frank Lammers Tygo Gernandt Egbert Jan Weeber Daniël Boissevain Tara Elders Thekla Reuten Maria Kooistra Dragan Bakema
Regisseur: Mark de Cloe
Kijjkwijzer: 12 jaar en ouder
Taal Nederlands (Met Engelse ondertiteling)
Speelduur: 70 minuten
Speelduur: 2005

© 2019 - 2022 Tweedehandsfilms | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel