2 films op 1 dvd Boots Hill en Borderline (dvd nieuw)

Artikelnummer: 8713053140631
Artikel 16 van 1479
€ 6,95

Boots Hill / Borderline (dvd)

Over Boots Hill:
Als een circus het kleine mijnwerkersplaatsje Liberty Vill aandoet, lijkt het of er een golf van wraak en geweld losbarst. Mijnwerkers komen in opstand tegen hun landheer en de jacht op een van de mijnwerkers Cat is geopend. Het circus blijkt een prima schuilplaats, maar niet voor lang. Bud Spencer en Terence Hill in een spannende Western met een spectaculaire circus act als ontknoping.

Acteurs: Bud Spencer, Terence Hill
Regisseur: Giuseppe Colizzi
Taal: Engels met Nederlandse ondertiteling
Kijkwijzer: 16 jaar
Speelduur: 87 minuten
Release date: 1969

Over Borderline:
Jeb Maynard (Charles Bronson) is een US Grenswacht op 20 kilometer van San Diego. Hij ontaardt in woede als zijn beste vriend Scooter Jackson en een jonge Mexicaanse jongen worden vermoord. Maynard is vastbesloten de schuldigen te laten boeten. Slechts een laarsafdruk moet hem op het juiste spoor zetten. Z'n speurtocht brengt hem tot in Mexico waar hij tusssen een groepje illegalen beland. Maar tevens ontdekt hij de connectie met een Amerikaanse zakenman die illegalen smokkelt. Uiteindelijk leiden alle stukjes informatie ertoe dat hij oog in oog komt met de moordenaar.

Acteurs: Kenneth McMillan Norman Alden Karmin Murcelo Bruno Kirby Ed Harris  Wilford Brimley Charles Bronson Enrique Castillo Bert Remsen Michael Lerner
Regisseur: Jerrold Freedman
Kijkwijzer: 16 jaar
Taal: Engels met Nederlandse ondertiteling
Speelduur: 90 minuten
Release date: 1980

Specificatie Omschrijving
Genre Actie
Ondertiteling Nederlands
Leeftijd 16+
© 2019 - 2024 Tweedehandsfilms | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel