Poirot Seizoen 9 (dvd tweedehands film)

Artikelnummer: 8715664069424
Vorige Artikel 379 van 569 Volgende
€ 5,95
Specificatie Omschrijving
Ondertiteling Nederlands
Leeftijd 6+
Genre Serie

Poirot Seizoen 9 (dvd)

Over de serie:
Agatha Christie's beroemdste speurneus, Hercule Poirot (David Suchet), keert terug! Deze dvd-box bevat alle vier de lange speelfilms, waarin Poirot wederom geconfronteerd
wordt met moord en mysterie. Het complete seizoen 9 van een van de populairste detectiveseries aller tijden!

In Five Little Pigs wordt Poirot gevraagd om een 14 jaar oude moord op te lossen. De moeder van Lucy Crale kreeg destijds de doodstraf voor de moord op haar man. Maar Lucy is ervan overtuigd dat haar moeder onschuldig was. Nu bezoekt Poirot de vijf mensen die in het huis aanwezig waren toen de moord werd gepleegd. Wie was de werkelijke dader?

In Sad Cypress wordt Elinor Carlisle verdacht van de moord op Mary Gerrard, die Elinors verloofde probeerde te verleiden. Was het een moord uit jaloezie? Niet volgens Poirot, die niet overtuigd is van de schuld van Elinor. Naarmate hij de zaak onderzoekt, ontdekt hij dat er duistere motieven aan de moord ten grondslag liggen…

In het beroemde verhaal Death on the Nile geniet Poirot van een welverdiende vakantie. Maar aan boord van het cruiseschip wordt een moord gepleegd. Het slachtoffer is een rijke Amerikaanse vrouw, de meest voor de hand liggende verdachte is haar rivaal in de liefde. Maar als Poirot iets heeft geleerd, is het wel dat niets voor de hand ligt bij een moord!

The Hollow: Dr. John Christow ligt dood op de grond. Zijn gastvrouw, zijn minnares en zijn vrouw staan om hem heen. De vrouw heeft een revolver in haar hand. Een simpele zaak? Niet volgens Poirot, die ontdekt dat de vijanden van Christow allemaal reden hadden om hem te vermoorden. Iedereen had een motief, niemand heeft een alibi. Maar wie is de dader?

Acteurs: Toby Stephens Kelly Reilly David Suchet Megan Dodds Emily Blunt
Regisseur: Ashley Pearce
Kijkwijzer: 6 jaar Geweld Angst
Taal: Engels (met Nederlandse ondertiteling)
Speelduur: 412 minuten
Release date: 2003

© 2019 - 2022 Tweedehandsfilms | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel