Brad Pitt collection (dvd nieuw)

Artikelnummer: 5050582581119
Vorige Artikel 209 van 1243 Volgende
€ 9,95
Specificatie Omschrijving
Ondertiteling Nederlands
Leeftijd 16+
Genre Actie

Brad Pitt Collection (dvd)

Acteurs: Brad Pitt Claire Forlani Anthony Hopkins Robert Redford Claire Forlani Robert Redford Marcia Gay Harden
Kijkwijzer: 16 jaar Geweld Drugs- en/of alcoholgebruik Grof taalgebruik
Speelduur: 412 minuten
Release date: 2008

Over de films:

SPY GAME
Ooit waren CIA-agent Nathan Muir (Robert Redford) en zijn protégé Tom Bishop (Brad Pitt) onafscheidelijk. Ze reisden de wereld af van Vietnam tot Beiroet en hun bestaan was altijd gevaarlijk en onzeker. Wanneer Muir op het punt staat om de CIA te verlaten, ontdekt hij dat Bishop in Beijing is gevangen gezet, op beschuldiging van spionage na een poging een vrouwelijke gevangene uit China te laten ontsnappen: de vrouw die jaren geleden hun vriendschap verbrak. Net wanneer de tijd voor Bishop begint te dringen, besluit Muir om de gevaarlijkste en meest persoonlijke opdracht van zijn leven te accepteren.

MEET JOE BLACK
Bill Parrish (Anthony Hopkins) heeft alles: succes, rijkdom en macht. Een paar dagen voor hij 65 jaar wordt, krijgt hij bezoek van de mysterieuze Joe Black (Brad Pitt), die zichzelf voorstelt als "De Dood". In ruil voor extra tijd, zal Bill fungeren als Joe's gids op aarde. Als Joe verliefd wordt op Bill's dochter Susan, twijfelt Bill of hij de juiste keuze heeft gemaakt.

BABEL
In een klein dorpje, diep in de Marokkaanse woestijn, testen twee jongens stiekem het geweer van hun vader. Een enkel geweerschot veroorzaakt een kettingreactie, die de levens van mensen op drie verschillende continenten met elkaar verbindt, maar ook voorgoed verandert. Babel is een aangrijpende film van Alejandro González Iñárritu

© 2019 - 2022 Tweedehandsfilms | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel