3X Cupido 3 films op 1 dvd (dvd nieuw)

Artikelnummer: 8716718008277
Vorige Artikel 33 van 1042 Volgende
€ 5,95 (inclusief btw)
Specificatie Omschrijving
Ondertiteling Nederlands
Leeftijd 12+
Genre Romantiek

Stanley's Gig, Woman of Desire, The Magic Bubble (dvd)

Over Stanley's Gig:
Stanley's Gig is het verhaal van Stanley Myer (William Sanderson) die in zijn muzikale carriere, gebroken relaties en eigenlijk in zijn gehele miserabele leven, niet echt geslaagd is. Hij heeft echt nog steeds zijn droom, om te spelen op een cruiseschip op weg naar de eilandengroep Hawaii. Gezien hij ook niet bijster veel geld bezit, zal hij om de reis te bekostigen een baantje als muziekant moetne nemen in een plaatselijk tehuis.

Zo komt hij dan de teruggetrokken en eigenwijze Eleanor (Faye Dunaway) tegen, een mooie jazz zangeres op leeftijd, die door haar mysterieuze verleden geen makkelijke tante blijkt te zijn. Gedreven door zijn nieuwsgierigheid probeert hij toch contact te maken met Eleanor.

De gebeurtenissen die zich dan opvolgen, helpen hem niet alleen inzien wie hij is, maar zullen uiteindelijk ieders levenspad op een dramatische manier veranderen. Een intrigerende film, die u niet snel zal loslaten...

Acteurs: Faye Dunaway William Sanderson Paul Benjamin Marla Gibbs Kevin Jackson William Sanderson Paul Benjamin Marla Gibbs Kevin Jackson
Regisseur: Marc Lazard
Kijkwijzer: Alle leeftijden
Speelduur: 93 minuten
Release date: 2000

Over Woman of Desire:
Twee mannen en één mooie vrouw; alleen op zee....Een luxueus zeiljacht wordt door een storm vernietigd blakbij een verlaten tropisch eiland. De knappe Jack Lynch, kapitein van het jacht wordt meer dood dan leend op het strand gevonden en vertelt dat de ambassadeur Edward Ashby overboord gevallen is en verdronken. Jack wordt echter beschuldigd van moord op de ambassadeur. Het gevaarlijke steekspel is bogonnen als ook andere opvarenden hun verhaal doen. Met name Christina (Bo Derek) blijkt niet te zijn zoals zij zich voordoet.

Acteurs: Bo Derek, Robert Mitchum, Steve Bauer, Jeff Fahey
Regisseur: Robert Ginty
Kijkwijze: 12 jaar
Speelduur: 97 minuten
Release date: 1994

Over the Magic Bubble:
Dromen zijn géén bedrog. Alles wat je nodig hebt is een magische lamp...of een magische zeepbel! Depressief door haar 40e verjaardag vindt Julia een fles met magische zeepbellen. Mac, een knappe veel jongere man wordt knotsverliefd op haar met als gevolg een geschockeerde familie en jaloerse echtgenoot. Zelfs de therapeut stimuleert de verboden relatie. Als ook de schoonfamilie van Julia zich ermee gaat bemoeien is het komische drama helemaal compleet.

Acteurs: George Clooney, Diane Salinger,
Regisseur: Deborah Ringel
Kijkwijzer: alle leeftijden
Speelduur: 92 mintuen
Release date: 1992

 

© 2019 - 2022 Tweedehandsfilms | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel