2 films op 1 dvd Greetings en The Swap (dvd nieuw)

Artikelnummer: 8715664020456
Vorige Artikel 20 van 1692 Volgende
€ 6,95

Greetings en The Swap

Over greetings:
Door zich voor te doen als rechtse militant probeert een vriend van Jon Rubin (Robert de Niro) de dienstplicht te ontlopen. Toch komt hij ten tijde van de Vietnam oorlog in de frontlinies terecht. Greetings laat door de ogen van een paar gedesillusioneerde mannen op satirische wijze zie hoe werd omgegaan met de Kennedy moord ook met de vrije liefde en andere typische zaken van de vroege jaren ’60. Deze komedie waarin politiek en Flower Power met elkaar botsen heeft veel opschudding veroorzaakt in de USA..

- In de hoofdrol: Robert de Niro
- Kijkwijzer: Alle leeftijden
- Speelduur: 88 minuten
- Release date: 1978

Over the Swap:
De regisseur Sammy Nicoletti Robert DeNiro wil graag een serieus filmmaker worden, maar tot nu toe moet hij zich in leven houden met het regisseren van pornofilms. Daardoor raakt hij in aanraking met schimmige onderwereldfiguren. Hij staat op het punt om bruut aan zijn einde te komen.
Als zijn broer, Vito, erachter komt wat er met Sam is gebeurd, zweert hij de moordenaar op te sporen en de dood van zijn broer te wreken. Tijdens zijn zoektocht naar de moordenaars van zijn broer komt hij steeds dichter bij de waarheid. Echter hoe dieper hij graaft, hoe groter het gevaar voor hem zelf wordt?

- In de hoofdrol: Robert de Niro
- Kijkwijzer: 12 jaar
Speelduur: 83 minuten
- Release date: 1979

 

Specificatie Omschrijving
Genre Drama
Ondertiteling Nederlands
Leeftijd 12+
© 2019 - 2023 Tweedehandsfilms | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel