A cry in the night (dvd tweedehands film)

Artikelnummer: 8714902998885
Vorige Artikel 24 van 2277 Volgende
€ 3,95

A cry in the night (dvd)

De achttienjarige Liz Taggart is met haar vriend, Owen Clark, die nog niet aan haar ouders is voorgesteld, naar een liefdesbaan gegaan. Buiten het medeweten van hen, heeft een psychopaat genaamd Harold Loftus naar hen gekeken. Loftus slaat Owen bewusteloos en overmeestert Liz en neemt haar mee naar een hut.

Een stel op een motorfiets probeert Owen te laten herleven met drank, maar ze vertrekken als hij niet wakker wordt. De politie arriveert en concludeert ten onrechte dat Owen dronken is. Op het station hoort kapitein nachtdienst Ed Bates het verhaal en realiseert zich dat Liz de dochter is van kapitein Dan Taggart, dagdienst.

Terwijl hij Liz gevangen houdt, probeert Loftus zichzelf op te dringen. De moeder van Loftus, Mabel, belt de politie als haar zoon niet naar huis terugkeert. Liz slaagt erin om het pistool van Loftus te pakken te krijgen, maar ze vindt dat het niet geladen is.

Taggart is woedend op Owen en geeft hem de schuld van wat er is gebeurd; maar zijn vrouw scheldt Taggart omdat hij hun dochter intimideerde tot het punt dat ze haar relatie geheim hield. Wanneer de politieagenten de hut vinden, redt Owen het leven van Taggart door op het laatste moment op Loftus te springen. Taggart begint Loftus te slaan, die schreeuwt om zijn moeder.

Nadat Loftus in hechtenis is genomen, nodigt Taggart Owen uit om Liz naar huis te vergezellen.

Acteurs: Perry King, Carol Clark, Anne Girador
Regisseur: Mary Higgins ClarkAlle productspecificaties
Kijkwijzer: 12 jaar
Speelduur: 96 minutenProductbeschrijving
Release date: 1982

Specificatie Omschrijving
Genre Thriller
Ondertiteling Nederlands
Leeftijd 12+
© 2019 - 2023 Tweedehandsfilms | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel