Breathless 1983 (dvd nieuw)

Artikelnummer: 8712626030546
Vorige Artikel 212 van 1243 Volgende
€ 4,95
Specificatie Omschrijving
Ondertiteling o.a. Nederlands en Frans
Leeftijd 12+
Genre Thriller

Breathless (dvd)

Over de film:
Soms kan een dief je hart stelen. De vertolking van Richard Gere is een doorbraak in de rol van een rockin' 'n' rollin', versierende en chaotische boef, in een film over het najagen van je dromen, ongeacht de prijs die je daarvoor moet betalen.
Jesse Lujack (Gere) is een onbezorgde autodief die van het leven houdt, van Jerry Lee Lewis en zijn Silver Surfer stripboeken. Maar hij houdt vooral van Monica (Valerie Kaprisky), de sexy Franse studente bouwkunde die hij net heeft leren kennen in Vegas. Vastbesloten om haar te laten genieten van het goede leven, gebruikt Jesse al zijn rockabilly charme om de sensuele Monica over te halen om alles te laten vallen en hem te vergezellen op een reis naar het zonnige Mexico. In een vurrode Cadillac met de kap naar beneden en de vrouw waarvan hij houdt eindelijk aan zijn zijde, waant Jesse zich in de zevende hemel.

Maar ongeacht de hoeveelheid banden die hij verslijt, is er iets wat Jesse niet kan ontlopen. Terwijl hij sneller en sneller zijn verleden ontvlucht in de richting van zijn dromen, moet Jesse alles wat hem dierbaar is - en in het bijzonder Monica - dicht bij zich houden... omdat hij anders het risico loopt alles voor goed kwijt te raken! Beladen met charisma en 'pure sensualiteit' laat het enerverende avontuur van goeie ouwe Jesse Lujack je zonder twijfel ademloos achter!

Acteurs: Valérie Kaprisky Richard Gere Art Metrano John P. Ryan Valérie Kaprisky Robert Dunn William Tepper
Regisseur: Jim McBride
Kijkwijzer: Let op met kinderen tot 12 jaar Seks Grof taalgebruik
Taal: Engels met Nederlandse ondertiteling
Speelduur: 96 minuten
Release date: 1983

© 2019 - 2022 Tweedehandsfilms | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel