4 films op 1 dvd two bits-Lansky-Blue Steel - Zandalee (dvd tweedehands film)

Artikel 1 van 3 Volgende
€ 5,95
Het artikel is uitverkocht.

4 films op 1 dvd:

- Two Bits
- Lansky
- Blue steel
- Zandalee

Over Two Bits

Wanneer de twaalfjarige Gennaro ziet, dat vandaag de grootse opening plaatsvind van de nieuwe bioscoop, heeft hij maar een wens: hij zal hoe dan ook deze opening bijwonen. Als hij voor zes uur gaat, bedraagt de entree slechts 25 cent. Dit geld bezit Gennaro echter niet. De enige die hem kan helpen is zijn opa, maar die beweert dat hij vandaag zal sterven. Opa wil hem de 25 cent wel geven, op een voorwaarde: Gennaro moet de vrouw opzoeken die opa op jonge leeftijd gekwetst heeft. Als opa vergiffenis zou krijgen, kan hij gelukkig sterven. Gennaro neemt de opdracht aan terwijl de klok verder tikt.

Acteurs: Andy Romano Patrick Borriello Jerry Barone Mary Elizabeth Mastrantonio Al Pacino Mikey Viso Mary Testa Sheila Murphy Mario D'Elia John Cenatiempo Nick Discenza Tony Rossi Joe Grifasi Rosemary De Angelis Bobby Boriello Lynn Battaglia Joe Fersedi Alec Baldwin Louis Lippa Anthony DeSando Joy Pinizzotto Ted Brunetti Gene D'Allesandro Skip Rose Joanna Merlin Nicole Molina Rik Colitti Charley Scalies Jayne Haynes Rick Faugno Jon Napolitano Karen Shallo Mary Lou Rosato Ron McLarty Rose Arrick Donna Mitchell Johnny C Geoffrey Pierson Dominic Leportarti Joey Perillo
Regisseur: James Foley
Kijkwijzer: 12 jaar
Speelduur: 89 minuten
Release date: 1995 

Over Lansky

De joods immigrant immigrant Meyer Lansky wordt snel een grote gangsterbaas wanneer hij tijdens het drankverbod in Amerika banden heeft met Bugsy Siegel en Lucky Luciano. Samen zetten ze een misdaadsyndicaat op. Hun maffiaorganisatie werkt oneerlijker en gewelddadiger dan de meeste ondernemingen. Maar hun onstuitbare drang naar macht eist zowel binnen als buiten het syndicaat een dodelijke tol.

Acteurs: Matthew Settle Anthony La Paglia Richard Dreyfuss Max Perlich Beverly D'Angelo Max Perlich Eric Roberts
Regisseur: John McNaughton
Release date: 1999

Speelduur: 90 minuten
Kijkwijzer: 16

Over Blue Steel

John Wayne is geheim agent John Carruthers in dienst van de regering, die op weg gaat om de stad Yucca City te bevrijden van de 'stippen'-bandiet Danti. Deze bandiet is ingehuurd voor Malgrove, een schijnbaar respectabele burger van de stad. Danti steelt alle voorraden die de stad binnenkomen teneinde de bewoners van hun land te verjagen. Onder het land zit namelijk de rijkste goudmijn die ooit werd gevonden.

Acteurs: Jamie Lee Curtis, Ron Silver
Regisseur:  Kathryn Bigelow
Kijkwijzer: 16

Speelduur: 102 minuten
Release date: 1990

Over Zandalee

Verveeld in haar huwelijk met de uitgebluste dichter Thierry valt Zandalee voor Johnny, een manipulatieve, egoïstische kunstenaar. Niet alleen een sensuele en gepassioneerde relatie volgt, maar tevens een periode vervuld met haat, verlangen en wraak die zal uitmonden in een afschrikwekkende ontknoping.

Acteurs: Joe Pantoliano Steve Buscemi Judge Reinhold Aaron Neville Nicolas Cage Ian Abercrombie Viveca Lindfors Erika Anderson
Regisseur: Sam Pillsbury
Kijkwijzer: 16 jaar Seks DVD
Speelduur: 100 minuten
Release date: 1991

 

 

Specificatie Omschrijving
Genre Actie
Ondertiteling Nederlands
Leeftijd 16+
© 2019 - 2023 Tweedehandsfilms | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel