Pulp Fiction (dvd tweedehands film)

Artikelnummer: 8717418175399
Artikel 1 van 569 Volgende
€ 1,95
Specificatie Omschrijving
Ondertiteling Nederlands
Leeftijd 16+
Genre Actie
Het artikel is uitverkocht.

Pulp Fiction (dvd)

Over de film:
In deze door filmcritici bejubelde film van regisseur Quentin Tarantino maken we op originele wijze kennis met de onderwereld van Los Angeles. Drie ijzersterke misdaadverhalen schuiven listig in en langs elkaar.

De twee dieven Honey Bunny (Amanda Plummer) en Pumpkin (Tim Roth) besluiten tijdens het ontbijt in een koffieshop de klanten van hun portefeuilles te beroven. De twee daar aanwezig criminelen Vincent Vega (John Travolta) en Jules Winnfield (Samuel L. Jackson) rekenen af met een stelletje schorem om een geheimzinnige zwarte aktetas in handen te krijgen. Wanneer hun baas Marsellus Wallace (Ving Rhames) op reis moet, belooft Vincent met tegenzin en gevaar voor eigen leven, een oogje op diens vrouw Mia (Uman Thurman) te houden.

En dan is er ook nog de veelbelovende bokser Butch Coolidge (Bruce Willis) die van Marsellus een behoorlijk bedrag heeft geïncasseerd om in de vijfde ronde neer te gaan. Maar Butch houdt zich niet aan de afspraak, met alle gevolgen van dien. De formidabele cast, de spitsvormige dialogen en de prachtige mix van geweld en humor maken Pulp Fiction tot een film die u gezien moet hebben.

Acteurs: Uma Thurman Bruce Willis Quentin Tarantino Ving Rhames Eric Stoltz Bruce Willis Quentin Tarantino Ving Rhames Eric Stoltz Tim Roth Samuel L. Jackson
Regisseur: Quentin Tarantino
Over de film: 16 jaar Geweld Angst Drugs- en/of alcoholgebruik Grof taalgebruik
Speelduur: 95 minuten
Release date: 1994

© 2019 - 2022 Tweedehandsfilms | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel