3 movie box Eden Lake 30 days of night en the grudge (blu-ray tweedehands film)

Artikelnummer: 8715664078648
Vorige Artikel 20 van 1070 Volgende
€ 4,95
Specificatie Omschrijving
Ondertiteling Nederlands
Leeftijd 16+
Genre Horror

3 movie box: Eden Lake - 30 Days of Night - The Grudge (blu-ray)

Over Eden Lake:
Jenny en haar vriend Steve laten Londen achter zich voor een weekendje kamperen in de natuur. Maar nadat ze hun tent hebben opgezet bij Eden Lake, worden ze al snel lastig gevallen door een groep luidruchtige en agressieve jongeren. Het romantische uitje verandert in een nachtmerrie. Wat begint met pesterijen, loopt al snel uit de hand, totdat Steve en Jenny gedwongen worden voor hun levens te vechten.

Over 30 days of Night:
In een klein stadje in Alaska is het éénmaal per jaar 30 dagen lang nacht. Terwijl de bewoners in de greep zijn van de Poolnacht, worden ze bezocht door een horde bloeddorstige, doodsbleke vampiers, onder aanvoering van de ijzingwekkende Marlow (Danny Huston). Eén voor één vallen ze ten prooi aan de vampiers, maar een kleine groep weet aan het bloedbad te ontsnappen, waaronder sheriff Oleson (Josh Hartnett) en zijn ex-vrouw Stella (Melissa George). Geïsoleerd van de buitenwereld moeten ze zien te overleven, terwijl buiten in de ijskoude, donkere nacht de vampiers naar hen op zoek zijn. Een zenuwslopend kat-en-muisspel begint.

Over the Grudge:
In deze Amerikaanse remake van de gelijknamige Japanse horrorhit speelt Sarah Michelle Gellar (Buffy, Cruel Intentions) de rol van Karen, een Amerikaanse meisje dat in Tokyo werkt als verpleegster. Haar rustige leventje wordt ernstig verstoord wanneer ze de zorg voor de demente bejaarde Claire op zich neemt. In het huis van Claire ziet Karen regelmatig schimmen en hoort ze vreemde geluiden. De vreemde gebeurtenissen leiden tot de ontdekking van een klein jongetje dat boven in de kleerkast van Claire vastgebonden en gekneveld zit opgesloten. Deze gruwelijke ontdekking brengt Karen op het spoor van een vloek die van persoon tot persoon wordt doorgegeven en die zich uitbreidt als een olievlek. Wie is het volgende slachtoffer?

Acteurs: Sarah Michelle Gellar Michael Fassbender Tara Ellis Josh Hartnett Melissa George Josh Harnett Michael Fassbender
Regisseur: James Watkins David Slade Takashi Shimizu
Kijkwijzer: 16 jaar Geweld Angst Grof taalgebruik
Speelduur: 319 minuten
Release date: 2010

© 2019 - 2022 Tweedehandsfilms | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel