2 movie pack - Black Hawk Down en Tears of the Sun (blu-ray tweedehands film)

Artikelnummer: 8712609602753
Vorige Artikel 9 van 757 Volgende
€ 5,95

2-movie pack: Black Hawk Down en Tears of the Sun (blu-ray)

Over Black Hawk Down:
Black Hawk Down is het zeer aangrijpende, waargebeurde verhaal over een missie van het Amerikaanse leger in Mogadishu, Somalië. In het kader van een vredesmissie van de Verenigde Naties wordt een groep jonge elite-soldaten naar Mogadishu gestuurd. Hun opdracht is om een aantal topofficieren van een Somalische krijgsheer te ontvoeren om zo een einde te maken aan de burgeroorlog die het land kapot maakt.

Over Tears of the Sun:
Special Navy Commander Waters heeft de riskante opdracht om met zijn team dokter Lena Kendricks uit het oorlogsgebied van Afrika te redden.Wanneer ze Lena vinden, weigert ze mee te gaan als Waters niet de vluchtelingen van haar dorp in veiligheid brengt.Waters besluit tegen zijn orders in te gaan en samen beginnen ze aan een gevaarlijke tocht door de jungle naar de nabijgelegen grens. Met deze actie krijgt Waters niet alleen de legerleiding achter zich aan maar ook een rebelse militie die wil voorkomen dat de vluchtelingen de grens bereiken.

Acteurs: Josh Hartnett Ridley Scott Monica Bellucci Eamonn Walker Cole Hauser Ridley Scott Monica Bellucci Eamonn Walker Cole Hauser Josh Harnett Tom Sizemore Ewan McGregor
Regisseur: Ridley Scott Antoine Fuqua
Kijkwijzer: 16 jaar Geweld
Speelduur: 265 minuten
Release date: 2013

Specificatie Omschrijving
Ondertiteling o.a. Nederlands en Frans
Leeftijd 16+
Genre Actie
© 2019 - 2021 Tweedehandsfilms | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel