4 films op 2 dvds (dvd tweedehands film)

Artikelnummer: 8714025505472
Artikel 1 van 3686
€ 3,95
Het artikel is uitverkocht.

4 films op 2 dvd's (dvd)

1. The Wedding Planner

Over de film:
Mary Fiore is de meest prestigieuze bruiloftsplanner van San Fransisco. Wanneer ze tijdens het vieren van een zeer lucratieve opdracht, het organiseren van de bruiloft van internet tycoon Fran Donnolly, betrokken raakt bij een ongeluk, redt de knappe Dr. Steve Edison haar leven. Ze beleven samen een fantasische avond en Mary begint voorzichtig weer te geloven in de liefde. Dan ontdekt Mary echter dat Steve de aanstaande bruidegom is van haar cliënt Fran Donnolly. Ondertussen denkt Mary's vader haar gelukkig te maken door een huwelijk te arrangeren met de onlangs van Sicilië overgekomen Massimo Lanzetta. Mary's hart staat op het spel. Kan ze haar cynisme aan de kant zetten en zich overgeven aan de romantiek? Gaat ze geloven in die mooie dag van je leven die ze zelf altijd geschuwd heeft? Kiest ze voor haar werk, of voor haar hart?

Acteurs: Matthew MC Conaughey Alex Rocco Bridgette Wilson Jennifer Lopez Judy Greer Justin Chambers Joanna Gleason
Regisseur: Adam Shankman Pamela Falk Michael Ellis Carl Schenkel
Kijkwijzer: Niet schadelijk / Alle leeftijden
Speelduur: 100 minuten
Release date: 2001

2. Sliding Doors

Over de film:
Helen (Gwyneth Paltrow), een pr-verantwoordelijke in swingend Londen, wordt onverwacht ontslagen, ziet de deuren van de metro net voor haar neus dichtzoemen en wordt onderweg naar huis overvallen zodat haar vriendje Gerry (John Lynch) alle tijd van de wereld heeft om de sporen van zijn ontrouw uit te wissen. Helen komt thuis en treft Gerry aan in de armen van zijn ex-vriendinnetje Lydia (Jeanne Tripplehorn), waarop Helen zich stevig gaat bezatten en kennis maakt met de innemende Schot James (John Hannah). 'Sliding Doors' brengt ons het verhaal en de gevolgen van beide scenario's, die Helen een heel verschillende levensweg uitsturen. Simpel edoch briljant idee dat bovendien werkt op het witte doek. Paltrow zet een geloofwaardige dubbelrol neer en Hannah is uiterst charmant als grapjas James.

Acteurs: Gwyneth Paltrow John Hannah John Lynch Gwyneth Paltrow Douglas McFerran Jeanne Tripplehorn
Regisseur: Peter Howitt
Kijkwijzer: 6 jaar Angst
Speelduur: 99 minuten
Release date: 1998

3. Blow Dry

Over de film:
Kapper Phuil Allen (Alan Rickman) was vroeger de beste in zijn vak maar nadat zijn vrouw Shelley (Natasha Richardson) hem en zijn zoon Brian (Josh Hartnett, The Faculty) heeft verlaten om samen te gaan wonen met haar vriendin Sandra (Rachel Griffiths) gaat het bergafwaards met hem. Als in hun dorp Keighley de nationale kampioenschappen gehouden worden, is ook Phil's oude vijand Ray Robertson (Bill Nighy) aanwezig met zijn dochter Christina (Rachel Leigh Cook) als model. Als de oude liefde tussen Brian en Christina weer opbloeit en de voorbereidingen voor de wedstrijd in volle gang zijn, nemen rivaliteit en vals spelen steeds grotere vormen aan. Er staat echter veel meer op het spel dan alleen het winnen van de felbegeerde 'zilveren schaar'…

Acteurs: Rachel Griffiths Rachael Leigh Cook Heidi Klum Josh Hartnett Alan Rickman Natasha Richardson Bill Nighy
Regisseur: Paddy Breathnach
Kijkwijzer: Niet schadelijk / Alle leeftijden
Speelduur: 110 minuten
Release date: 2001

4. The Third Wheel

Over de film:
Stanley Milton heeft met hulp van zijn vriend Michael eindelijk de moed om Diane, het meisje van zijn dromen, mee uit te vragen. Tot zijn verbazing stemt zij in met het afspraakje. Alles loopt geheel volgens plan, totdat ze plotseling een klap horen: voor de bumper van de auto ligt de dakloze Phil, kermend van pijn. Bij nader inzien is Phil toch niet zo ernstig gewond, maar hij eist wel een schadevergoeding. Met Phil gaan ze op zoek naar een pinautomaat. Dit is het begin van een hilarische rit door de stad met Phil als derde wiel aan de wagen tussen hen in.

Acteurs: Denise Richards Jay Lacopo Ben Affleck Wayne Federman Luke Wilson
Regisseur: Jordan Brady
Kijkwijzer: 6 jaar Geweld
Speelduur: 90 minuten
Release date: 2002

Specificatie Omschrijving
Genre Comedy
Ondertiteling Nederlands
Leeftijd 16+
© 2019 - 2024 Tweedehandsfilms | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel