-66%

I am Sam koopje (dvd tweedehands film)

Vorige Artikel 6 van 10 Volgende
€ 2,95 € 1,00

I am Sam (dvd)

Een koopje omdat het een ex-rental betreft en er dus stickers op het hoesje zitten. Ook koopjes zijn gewoon krasvrij en hebben garantie! 

Sam Dawson (Sean Penn) is verstandelijk gehandicapt en heeft het niveau van een zevenjarige. Toch zorgt hij met hulp van een groep buitengewone vrienden voor zijn, door haar moeder verstoten, dochtertje Lucy en voedt haar liefdevol op. Zij vormt het middelpunt van zijn leven. Wanneer Lucy zeven jaar wordt, ontstaan er problemen als Lucy op school wordt gepest met haar vader. Een welzijnswerker wil Lucy daarom in een pleeggezin plaatsen. Sam is doodongelukkig. Samen met advocate Rita (Michelle Pfeiffer) begint Sam een moeilijke strijd om zijn dochtertje terug te krijgen. Rita raakt steeds meer onder de indruk van Sams genegenheid voor zijn dochter, maar hoe zal hij ooit een jury kunnen overtuigen dat onvoorwaardelijke vaderlijke het allerbelangrijkst is.

Acteurs: Sean Penn Dakota Fanning Michelle Pfeiffer Dianne Wiest Michelle Pfeiffer Richard Schiff Rosalind Chao Stanley DeSantis Doug Hutchison
Regisseur: Jessie Nelson
Kijkwijzer: Niet schadelijk / Alle leeftijden Grof taalgebruik
Speelduur: 127 minuten
Release date: 2001

Specificatie Omschrijving
Ondertiteling Nederlands
Leeftijd Alle leeftijden
Genre Drama
© 2019 - 2021 Tweedehandsfilms | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel